Tijdelijke verhuur Premium Corner

Airbnb blijkt fiscaal vol verrassingen

12 oktober 2020

De huiseigenaar die zo nu en dan zijn huis verhuurt, bijvoorbeeld via Airbnb, moet over die huurinkomsten belasting betalen. Dat staat vrij duidelijk in de wet op de inkomstenbelasting. Althans, zo dachten de meeste fiscalisten er tot voor kort over. Recente rechtszaken laten zien dat het mogelijk toch net even anders ligt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.