9 vragen aan Premium Corner

Agnes Koops-Aukes: ‘Ik breng Groningse nuchterheid in PwC’

21 september 2020

1. Hoe was uw jeugd?

‘Super. Ik ben geboren in Groningen en getogen in het dorp Oostum. Daar liggen mijn roots. Mijn ouders hadden een boerderij met koeien en het was geweldig om als boerendochter op te groeien. Het is een ­leven buiten. In de zomer gingen mijn zus en ik vlotten bouwen en polsstok springen. En ik had een kalfje waarmee ik op de kalveropfokclub zat.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.