12 vragen aan Premium Corner

Marcel Huizing: ‘Er zijn voor ons lege plekken op de kaart’

04 augustus 2020Leestijd: 6 minuten

1. U komt uit een echt supermarktgezin.

‘Ik ben geboren en getogen in Amsterdam Osdorp, we woonden daar boven de Dirk van den Broek. Ook zanger Willy Alberti was een onderbuurman, met zijn platenzaak. Op m’n derde rende ik al rondjes door de supermarkt, de affiniteit met winkels had ik al jong en heb ik nog steeds. Mijn vader was bedrijfsleider bij drie vestigingen, en later de rechterhand van Dirk van den Broek junior. Mijn ouders hebben elkaar leren kennen bij het bedrijf. Mijn vader heeft er uiteindelijk 45 jaar gewerkt. Maar ook de rest van de familie heeft een band met Dirk: mijn moeder heeft er gewerkt, mijn stiefmoeder, mijn zus… en mijn neefje is net vulploegmedewerker geworden.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.