Man van de week Premium Corner

Nationale-Nederlanden blaast te laag van de toren

04 augustus 2020Leestijd: 2 minuten

Topman David Knibbe (49) presenteert 6 augustus de halfjaarcijfers van NN Group. Hoe gaat het met de grootste verzekeraar van Nederland?

Goed, maar er klinkt gemor. Ongetwijfeld zijn de cijfers over de eerste helft van 2020 van de moedermaatschappij van Nationale-Nederlanden en Delta Lloyd ook deze keer keurig. Toch vindt de Amerikaanse aandeelhouder Elliott dat het allemaal veel beter kan en moet. ‘NN Group zelf vormt het obstakel bij het creëren van meer aandeelhouderswaarde,’ schreven de Amerikanen begin juni in een persbericht. Volgens hen zou de koers van het aandeel NN 80 procent omhoog kunnen, als de ­verzekeraar agressiever belegt en zijn beleid beter communiceert.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.