9 vragen aan Premium Corner

Eric Berkhof: ‘Ik wil dicht bij mijn klant zijn. Ook fysiek’

10 augustus 2020

1. U bent in 1982 begonnen als stagiair bij Van Mossel. Zes jaar later was het bedrijf van u.

‘Soms moet je een beetje geluk hebben. Alles staat of valt met de mooie merken waarmee wij werken, en ik had het geluk dat mijn eerste stageplek bij Volkswagen en Audi was, nog steeds prachtige merken. Ik heb de middelbare detailhandelschool gedaan, maar de beste opleiding heb ik van mijn vader Drik gekregen, een Brabantse naam.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.