Personeelszaken Premium Corner

Vacaturestop populair bij werkgevers

02 juni 2020Leestijd: 1 minuut

Online-koffiemomenten en -vrijdagmiddagborrels, videoboodschappen, een bloemetje bezorgd aan huis. De afdeling personeelszaken doet er alles aan om het moreel op te vijzelen van de werknemer die door de lockdown noodgedwongen thuiswerkt. Dat blijkt uit het jaarlijkse HR-Trendonderzoek van organisatieadviesbureau Berenschot en automatiseerder AFAS Software. Waarbij ‘HR’ staat voor human resources, in het Nederlands: personeelszaken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.