9 vragen aan Premium Corner

Ed Bindels: ‘Kan ik u helpen? is een verboden zin’

02 juni 2020Leestijd: 7 minuten

1 Wat is de impact van de corona-maatregelen op uw onderneming?

‘We werken veel thuis, wat we nooit hebben gedaan, en we missen het samenzijn. Dat vind ik heel jammer. Op het hoofdkantoor werken normaal tachtig, negentig mensen en nu een handjevol. En dan hebben we nog vijftig Amac-winkels met personeel: in totaal rond de 750 man in dienst. Wij zijn een offi­ciële reseller van Apple en we hebben ook winkels in steden waar zij zelf zitten, zoals Den Haag en Amsterdam.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.