Mijn aankoop Premium Corner

‘De boot is een symbool van de reis die je maakt’

26 juni 2020

‘Ik wil niet alleen de Indonesische keuken delen met onze gasten, maar ook onze geschiedenis, kunst en cultuur. Daarvoor ben ik 33 jaar ­geleden begonnen met het opbouwen van een collectie en deze prauw is het sluitstuk. In Indonesië is “prauw” een ver­zamelwoord voor allerlei vaartuigen. Prauw komt van het ­Maleisische woord perahu. De stijl van de boot, of kano, verschilt per eiland.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.