Kledingimport Premium Corner

China grootste kledingleverancier van de EU

04 mei 2020

In 2019 verkochten kledingwinkels voor iets meer dan 10 miljard euro aan truien, jurken, broeken, en al wat meer of minder in de mode was. Bijna de helft van die kleren is geproduceerd in de Europese Unie (EU). In cijfers: onderling verkochten de lidstaten vorig jaar voor 74 miljard euro aan kleren aan elkaar. Van buiten de EU kwam nog eens voor 80 miljard aan kleren binnen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.