Man van de week Premium Corner

Vechten voor gehavende achterban en eigen bedrijf

06 april 2020Leestijd: 2 minuten

Jacco Vonhof moest weer ‘smoel’ ­geven aan het fletse MKB-Nederland, waarvan de lobby achterbleef bij het grootbedrijf. Hoe doet zijn club het in crisistijd?

‘Het kabinet luistert beter, we zijn goed in beeld,’ zegt Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, over het ongekende steunpakket van de overheid voor het bedrijfsleven. ‘Het is een zware crisis, waarvan het merendeel van het mkb last heeft. Dat begon bij de horeca, maar de rimpeling trekt verder. Blijven al je klanten overeind? Betalen ze hun rekening? Veel mkb’ers hebben gelukkig een buffer, maar of het genoeg is om langdurig een omzetval van 100 procent op te vangen? Ik vraag het me af.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.