Huis te koop Premium Corner

Mediterrane villa in Achterhoeks landschap

10 februari 2020Leestijd: 2 minuten

Door het terras direct aan de vijver en de kenmerkende architectuur heeft de villa van de familie Rootinck in het Achterhoekse Winterswijk een mediterrane uitstraling. Het is helemaal naar de wens van eigenaren René (61) en Desirée (59), maar omdat ze te zijner tijd meer tijd in hun huis in Spanje willen doorbrengen, staat het huis te koop.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.