Edith Schippers Premium Corner

‘Eigenlijk weet ik nog steeds niet wat ik wil worden’

10 december 2019

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Aan tafel werd veel gepraat over wat er allemaal in de samenleving gebeurt en ook over wat er allemaal kan. Mijn biologische vader, inmiddels overleden, was bioloog. Mijn stiefvader, ook overleden, was chemicus. Grappig dat ik nu bij een biotechnologisch en chemisch bedrijf werk, al hebben ze dat niet meer meegemaakt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner