Tien vragen aan Premium Corner

Giovanni Colauto: ‘Het is leuk om grote stappen te zetten’

01 november 2019Leestijd: 7 minuten

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Een leuke jeugd, op veel verschillende plaatsen ter wereld. Ik ben in Amsterdam geboren, en toen ik een jaar of drie of vier was, ben ik met mijn ouders naar Zuid-Afrika verhuisd. Naar het plaatsje Strand, in de buurt van Kaapstad. Daar hebben we ongeveer zes jaar gewoond. Mijn vader zat in de bouw en kon daar makkelijk werk krijgen. Hij bouwde veel prefab. Voor die tijd was dat een heel vooruitstrevende bouwtechniek. In Afrika was er veel vraag naar. Zuid-Afrika is een prachtig land om in op te groeien, met veel natuur. We woonden aan het strand, waar ik samen met mijn broer, zus en de honden vaak naartoe ging.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner