Premium Lock Kwartaalcijfers Randstad kanarie in de kolenmijn

15 oktober 2019Leestijd: 2 minuten
Jacques van den Broek. Foto: Lex van Lieshout/ANP

Jacques van den Broek (59) is de hoogste baas bij Randstad. Waarom is hij in het nieuws?

Jacques van den Broek, sinds 2014 CEO en voorzitter van de raad van bestuur van Randstad, presenteert op dinsdag 22 oktober de cijfers van het uitzendbureau over de eerste drie kwartalen van 2019. De laatste jaren kon hij stijgende omzetten melden, dankzij de vliegende vaart van de economie. In 2018 steeg de omzet van het grootste uitzendbureau ter wereld naar 23,8 miljard euro. Het tweede kwartaal van 2019 liet voor het eerst sinds 2013 weer een omzetdaling zien ten opzichte van diezelfde periode in 2018: 1,7 procent. De oorzaak: afkoelende economieën in Amerika en Noordwest-Europa, de belangrijkste markten van Randstad.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.