Oude dag Premium Corner

Koreanen tonen dat er nog rek zit in de pensioenleeftijd

22 oktober 2019

In juni zwichtte pensioenminister Wouter Koolmees (D66) dan toch. De AOW-leeftijd wordt de komende jaren bevroren op 66 jaar en 4 maanden. De onvrede over het beleid om langer door te werken is groot, maar in tal van ontwikkelde economieën wordt veel langer doorgewerkt dan in Nederland, blijkt uit cijfers van de Organisatie voor Economische ­Samenwerking en Ontwikkeling (OESO).

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.