9 vragen aan Premium Corner

Peter Rikken: ‘We verpakken ook hele fabrieken’

13 september 2019Leestijd: 7 minuten

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik kom niet uit de Achterhoek. Begin jaren tachtig zijn we hiernaartoe gekomen, met mijn ouders en zus. Wij woonden daarvoor in Harmelen, bij Utrecht, en nog eerder in Castricum. Ik ben dus van geboorte een Hollander. Daar woonde ik tot ik zeven was, toen gingen we naar Harmelen. Mijn vader kon hier in Borculo bij Meilink gaan werken, met de toezegging dat hij een managementbaan zou krijgen. Hij kende de vorige eigenaar en dat was altijd een wens van hem. Hij wilde zelfstandig ondernemer worden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.