Man van de week Premium Corner

Laadpalenbaas moet geloof bij geldschieters behouden

30 september 2019Leestijd: 3 minuten

Michiel Langezaal (38) is directeur van Fastned. Waar ken ik dat bedrijf van en waarom is het in het nieuws?

Fastned heeft ruim honderd laadsta­tions voor elektrische auto’s. Langs de snelwegen te herkennen aan de kenmerkende gele bogen. Als het aan de laadpalenbaas Langezaal ligt, worden dat er veel meer. Maar voordat het geel van Fastned net zo iconisch wordt langs de snelweg als de gele M van McDonald’s is er veel geld nodig. Dat moet van investeerders komen. Op dinsdag 8 oktober presenteert Fastned de financiële prestaties over het derde kwartaal aan zijn investeerders en potentiële investeerders.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.