Op de ranglijst Premium Corner

Grote verschillen in werkloosheid tussen eurolanden

19 augustus 2019Leestijd: 1 minuut

De Europese economie koelt af. In Nederland valt dat nog mee, met een groei van 0,5 procent in het tweede kwartaal, maar de Duitse en Britse economieën krimpen al, terwijl ook de Franse economie minder hard groeit. Mocht het verder bergafwaarts gaan met de economie de komende tijd, wat is dan de uitgangspositie van verschillende landen? Hoeveel mensen zijn er nu werkloos?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.