Man van de week Premium Corner

Kanshebber voor Europees uitvinder van het jaar

07 juni 2019

Wie is uitvinder Rik Breur?

Breur is oprichter en eigenaar van het bedrijf Finsulate. Hij vond een materiaal uit dat de groei van mosselen, algen en zeepokken op de boeg van schepen voorkomt. Het is gebaseerd op de wijze waarop zee-egels voorkomen dat mosselen zich hechten. Voor dit materiaal, een nylon ‘tapijt’ dat om de boeg wordt gewikkeld, nomineerde het Europees Octrooibureau de ondernemer voor de prijs Europees uitvinder van het jaar in de categorie mkb (midden- en kleinbedrijf).

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.