Achter de komma Premium Corner

Zo slecht gaat het niet met de Duitse economie

08 april 2019Leestijd: 2 minuten

Al maanden maken economen zich zorgen over Duitsland. Er komt steeds meer slecht nieuws naar buiten. Zo werd vorige week bekend dat het aantal orders bij Duitse fabrieken in februari met 4,2 procent is gedaald ten opzichte van een jaar geleden. Het Duitse ministerie van Financiën heeft zijn economische groeiverwachting voor dit jaar bijgesteld van 1,9 naar 0,8 procent.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.