9 vragen aan Premium Corner

‘Zo arbeidsongeschikt als maar kan, ben ik’

08 april 2019

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

Niels Huber (48)Geboren in Landsmeer. In 1990 begonnen bij familiebedrijf Boon Edam, producent van draaideuren en beveiligde toegangen, en werkzaam geweest in verschillende functies. Sinds april 2012 CEO van Koninklijke Boon Edam. Huber is getrouwd en heeft twee kinderen.

‘Ik ben opgegroeid in de Purmer, de polder vlak bij Edam. Mijn ­vader was draaideurenfabrikant, we woonden tussen de boerderijen. Een prima jeugd, maar ik heb altijd een hekel gehad aan school en dat was minder leuk, want daar gaat veel van je tijd in zitten. Ik deed een heleboel dingen niet goed, en school was daar één van.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.