Cijfer van de week Premium Corner

53.500 miljoenenhuizen

23 april 2019Leestijd: 1 minuut

Het aantal miljoenenhuizen stijgt hard in Nederland. In 2018 waren er 53.500 huizen in dit land die 1 miljoen euro of meer waard waren, blijkt uit onderzoek van databureau Calcasa. Dat is zo’n 1,2 procent van het totale aantal koopwoningen en ruim driemaal zo veel als op het dieptepunt van de huizenmarkt in 2013, toen er maar 15.000 miljoenenhuizen waren.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.