Cijfer van de week Premium Corner

92 euro

16 april 2019Leestijd: 1 minuut

De helft van alle Nederlanders die pensioen opbouwen, kan een pensioenuitkering van 92 euro per maand of minder tegemoet zien. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. De pensioenuitkering is daarmee voor de meeste Nederlanders vele malen lager dan de AOW-uitkering, die andere pijler van het Nederlandse pensioenstelsel (1.216 euro per maand voor een alleenstaande).

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.