Huis te koop Premium Corner

Landhuis dat uitnodigt op avontuur te gaan

04 maart 2019

De aanschaf van dit ­romantisch ogende landhuis is niet geheel vrijblijvend. Wie het koopt, moet op avontuur. Dat vereist de prachtige omgeving: het is gebouwd aan de voet van de Holterberg, onderdeel van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Eigenaar Harry Bloo (65): ‘Er zijn zoveel wandel- en fietspaden dat ik nu, na twintig jaar, nog steeds paden ontdek die ik niet kende.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.