7 vragen aan Premium Corner

Frans Kramer: ‘Familiebedrijf is niet alleen romantisch’

19 februari 2019Leestijd: 7 minuten

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik heb een heel fijne jeugd gehad. Ik ben de jongste van zeven kinderen, een goed katholiek gezin. Ik scheel een jaar of vier met de broer boven mij. Doordat zij het huis uit gingen, was ik vaak alleen met mijn ­ouders. Zo heb ik een goede band gekregen met mijn moeder. Zij heeft me perfect leren koken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.