Wat Verder Ter Tafel Komt Premium Corner

Jolanda Jansen: ‘Wat goed is voor Ahoy, is goed voor Rotterdam’

04 november 2018Leestijd: 4 minuten

Het bericht veroorzaakte in februari sensatie op de burelen van Rotterdam Ahoy. Kort voor het begin van het 45ste ABN AMRO World Tennis Tournament liet Roger Federer weten dat hij graag wilde meedoen. De Zwitser kon door het indoortoernooi de eerste plek op de wereldranglijst bereiken. De tickets waren na het nieuws binnen de kortste keren weg, vertelt Ahoy-directeur Jolanda Jansen. ‘Toen ik hem ontmoette, was zijn eerste vraag hoe het met de kaartverkoop ging. Hij weet natuurlijk dat we flink in hem hebben geïnvesteerd. Hij is superprofessioneel. Het is ook uniek welke vibe zijn aanwezigheid veroorzaakt. Waanzinnig gewoon.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner