zakendoen Premium Corner

Dit is de ‘Ondernemer van het Jaar’

03 oktober 2018

Niet-chemicus John Huiberts (48) bouwde vanuit het niets een miljoenenbedrijf op in de chemische niche-industrie van uv-lakken: IGM Resins. Hij won 2 oktober de titel ‘Ondernemer van het Jaar’. Deze uitverkiezing is ingesteld door advieskantoor EY. Lees hieronder het (geüpdate) interview dat Elsevier Weekblad twee maanden geleden met hem had.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.