Privileges Premium Corner

Creditcardgilde: parallel universum vol voordeeltjes

25 juni 2018Leestijd: 2 minuten

Iedereen is gelijk. Maar sommigen zijn ­gelijker dan anderen. Deze orwelliaanse wijsheid geldt vooral voor creditcardhouders. De uit de Verenigde Staten overgewaaide kredietkaarten delen de samen­leving op in standen. Het instapmodel, bij Visa blauw en American Express groen, is voor het gewone volk. Er zijn nauwelijks inkomenseisen, maar er staan ook geen privileges tegenover. Grootste voordeel is dat de meeste aankopen zijn verzekerd.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.