te Koop Premium Corner

Zicht op de Waal en de uiterwaarden

01 mei 2018Leestijd: 2 minuten

In Ubbergen, op tien minuten fietsen van Nijmegen, staat een villa met uitzicht op de Ooijpolder. Door de bouw tegen een heuvelrug is het uitzicht op de Waal en de uiterwaarden fenomenaal. Japanse esdoorns, een rode beuk en magnolia in de hellingtuin zorgen wekenlang voor roze bloesem. Aan de andere kant van het huis ligt een bos.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.