Handige gadgets Premium Corner

Smartphone voor outdoor-liefhebbers

29 mei 2018Leestijd: 1 minuut

Terreinwagenmerk Land Rover komt met een smartphone voor outdoor-liefhebbers. De telefoon is volledig stof- en waterdicht en kan ook langdurig tegen zout water. Verder is de telefoon bestand tegen temperaturen tussen de -30 en +60 graden celcius, is het scherm vrijwel onbreekbaar en kan de batterij een hele dag mee, ook bij intensief gebruik van de ingebouwde gps-kaarten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.