Handige Gadget Premium Corner

Zuinige en fluisterstille elektrische scooter

02 mei 2018Leestijd: 1 minuut

Voor een elektrische scooter heeft de NIU N1S een groot bereik. Een gloednieuw exemplaar reed met twee personen bijna 90 kilometer ver. Bij de snorversie is geen helm nodig en mag je overal rijden waar fietsers ook mogen komen: wel af en toe toeteren, want niemand hoort je aankomen. De app geeft inzicht in alle ritten en vertelt wanneer onderhoud nodig is. Volledig opladen duurt ruim 6 uur.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.