Handige Gadget Premium Corner

De PowerUp FPV is een drone van papier

17 mei 2018Leestijd: 1 minuut

Zelfgevouwen papieren vliegtuigjes storten meestal snel neer, de PowerUp FPV blijft wel tien minuten in de lucht. Via een app op je smartphone bestuur je de drone en maak je tegelijkertijd met een groothoeklens opnames van de omgeving. Als je je telefoon in een Google Cardboard-virtualrealitybril doet, kun je de drone besturen door je hoofd te bewegen. Het lijkt dan of je zelf ook zweeft.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.