Pleziervaart Premium Corner

Markt voor jachten trekt aan

01 mei 2018Leestijd: 3 minuten

De prijs van tweedehands ­zeil- en motorjachten is bijna terug op het niveau van 2008. Hoed u voor de Duitsers, Fransen en Russen.

Voor naar verluidt een slordige 275 miljoen euro staat de Jubilee te koop, met 110 meter het grootste privéjacht dat ooit in Nederland is gebouwd.

Het schip, afkomstig van de werf Oceanco in Alblasserdam, heeft zes dekken, waaronder een helikopterdek, en biedt plaats aan dertig gasten. De Jubilee werd begin vorig jaar opgeleverd. Waarom de eigenaar het schip nu alweer wil verkopen, is niet bekend.

Gebruikte zeil- en motorjachten

Niet iedereen kan zich een miljoenenjacht veroorloven. Gelukkig zijn er ook voor minder astronomische bedragen gebruikte zeil- en motorjachten te koop. Al stijgen de prijzen wel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.