Omzetstijging Premium Corner

Ook hipsters worden groot met pindakaas

01 mei 2018Leestijd: 2 minuten

Het gaat crescendo met de verkoop van pindakaas. De kassagegevens van alle supermarkten, verzameld door databedrijf Nielsen, laten zien dat de omzet uit het broodbeleg sterker stijgt dan de totale omzet van de winkels. Vorig jaar nam de omzet van supermarkten met 3,4 procent toe, die van pindakaas met 10 procent. Dat is goed zichtbaar in de supermarkt, waar de ruimte in de schappen én het aantal soorten blijven toenemen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.