Handige gadget Premium Corner

Altijd stroom voor beveiligingscamera met zonnepaneel

18 april 2018Leestijd: 1 minuut

Met de opkomst van draadloze beveiligingscamera’s ontstond er een nieuw probleem: hoe voorzie je ze van stroom? Arlo koos voor oplaadbare batterijen die geregeld moeten worden verwisseld. Binnen is dat niet zo’n probleem, buiten kan het lastiger zijn als de camera bijvoorbeeld hoog in een boom is geplaatst. Met de Arlo Solar Panel zorgt de zon voor stroom en is de batterij nooit meer leeg.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.