Bouwtechnische keuring Premium Corner

Nieuw standaard-koopcontract beschermt koper tegen miskoop

26 februari 2018

Op een krappe huizenmarkt gaan kopers steeds verder om dat gewilde huis binnen te slepen. Dit doen ze door te overbieden, maar ook door zich te presenteren als een zo interessant mogelijke koper. Een verkoper kijkt niet alleen naar het hoogste bod, maar ook naar de kans dat de verkoop werkelijk doorgaat. Kopers laten daarom geregeld de gebruikelijke voorbehouden in het koopcontract achterwege.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.