Handige gadget Premium Corner

Ember Travel Mug: perfecte temperatuur van je warme drank

08 februari 2018Leestijd: 1 minuut

Meestal is koffie of thee uit een thermosbeker te heet of te koud. De Ember Travel Mug houdt je warme drank exact op de temperatuur die jij wilt. Je kunt de temperatuur instellen door de bodem van de beker te draaien of via de app, die ook de mogelijkheid biedt om een vaste temperatuur voor verschillende dranken in te stellen. Het bedrijf adviseert de beker met de hand af te wassen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.