Macht Premium Corner

Restaurants profiteren van IENS

16 januari 2018Leestijd: 2 minuten

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft een reserveringssite voor restaurants gelanceerd: BookDinners. De brancheorganisatie doet dit omdat restaurants klagen over de ‘macht’ van de leidende reserveringssite IENS. De lidmaatschapskosten zouden te hoog zijn. Vooral de vrij nieuwe verplichte 1 tot 2 euro per persoon voor wie via IENS een tafel reserveert, valt slecht.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.