Zuidas Premium Corner

Duurste werkplek van Nederland

19 december 2017

De Zuidas, het gerenommeerde zakendistrict met zo’n 700 ­bedrijven langs de Amsterdamse ringweg A10, is volop in ontwikkeling. Er wordt verbouwd, verhoogd, uitgebreid, nieuw gebouwd. Nieuwelingen staan te trappelen om erbij te mogen. Dat stuwt de huurprijs op. Die is nu gemiddeld 380 euro per vierkante meter per jaar. Een Nederlandse recordhoogte.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.