Hans Biesheuvel Premium Corner

Hans Biesheuvel: ‘Klappen sociaal akkoord is goed voor Nederland’

18 september 2017Leestijd: 4 minuten

Het polderoverleg is niet meer van deze tijd en dat besef dringt nu breed door, zegt Hans Biesheuvel (52) van ONL voor Ondernemers, de belangenbehartiger van kleine bedrijven

Wie is Hans Biesheuvel

Ondernemer. Nam in 1989 het familiebedrijf, een technische groothandel, over. Verkocht dat in 2000 en begon investeringsbedrijf Habest Holding. Werd in 2011 voorzitter van MKB-Nederland, maar vertrok in 2013 om ONL op te richten. Biesheuvel is getrouwd en heeft drie dochters. Hij woont in Den Haag.

Vier jaar geleden, in 2013, stapte hij voortijdig op als voorzitter van MKB-Nederland, de werkgeversvereniging voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) en begon zijn eigen stichting om de belangen van mkb-bedrijven in politiek Den Haag te behartigen: ONL voor Ondernemers. Hij heeft er ‘geen dag spijt’ van gehad, zegt Hans Biesheuvel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.