Werken Premium Corner

Ophef bij Apple om futuristische nieuwe kantoor

11 augustus 2017Leestijd: 2 minuten

Waarschijnlijk is er geen futuristischer hoofdkantoor ter wereld dan Apple Park, het cirkelvormige gebouw in Silicon Valley dat Apple heeft laten bouwen. Met 4 meter hoge, glazen schuifdeuren, fraai houten meubilair en een inpandig fitness- en spacentrum zou het pand, dat deze zomer in gebruik is genomen, een paradijs moeten zijn om in te werken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.