#Belastingen Premium Corner

Kabinet zet mes in fiscaal voordeel zorg

24 juli 2017Leestijd: 2 minuten

Het kabinet wil snoeien in de aftrekpost voor ziektekosten. Er maken nu te veel mensen gebruik van het fiscaal voordeel en er is fraude. Maar een beperktere regeling zal er waarschijnlijk pas vanaf 2020 zijn.

Over de inhoud van de nieuwe regeling kan pas eind dit jaar iets concreets worden gezegd, zo staat te lezen in een brief die deze maand naar de Kamer is gestuurd. Het kabinet broedt nog op een plan. Daarna moeten de veranderingen nog door beide Kamers. Invoering duurt dan nog minimaal een jaar.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.