M'n goeie geld Premium Corner

‘Alles uit mijn huis komt van Marktplaats’

07 juni 2017

‘Als medewerker van de Haagse PvdA-gemeenteraadsfractie ben je een vliegende keep: je bent verantwoordelijk voor het schrijven van speeches, het informeren van raadsleden en de communicatie naar buiten. Daar staat 32 uur per week voor, maar in de politiek maak je veel langere dagen. Ik verdien 1.950 euro netto per maand.’

‘Een half jaar geleden wees een vriendin me op een vacature voor trouwambtenaar. Ze vond mij daar geschikt voor: ik ben dol op het huwelijk, en gek op de liefde. Er volgden zware sollicitatierondes met proefhuwelijken. Dat ging goed: deze maand word ik benoemd door de rechtbank. Hoeveel vergoeding ik voor het trouwen krijg, hangt af van het aantal huwelijken dat ik mag sluiten.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.