Digitale wereld Premium Corner

Hebbeding: pennenbak laadt smartphone op

18 juni 2017Leestijd: 1 minuut

Hebbeding: Ladende pennenbak

Dit vrolijke bakje houdt niet alleen alle pennen op één plek, het laadt ook nog eens je smartphone op. Dankzij de Qi-technologie fungeert deze pennenbak als geheime oplader. Bij contact met de telefoon straalt het apparaat een magnetisch veld uit dat de telefoon omzet in stroom. Als de smartphone is opgeladen, stopt de straling en blijft er een eenvoudige pennenbak over.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.