#Handige gadgets Premium Corner

Stootvaste speaker: neem muziek overal mee naartoe

02 mei 2017Leestijd: 2 minuten

Hebbeding: stootvaste speaker

Neem je muziek overal mee naartoe: op de fiets, onder de douche, naar het park of in het zwembad. De water- en botsbestendige Wonderboom-speaker van Ultimate Ears kun je rustig als bal naar elkaar overgooien – de muziek speelt gewoon door. Het boxje is met een druk op te knop via Blue­tooth te verbinden met smartphone of tablet. Het geluid, is voor zo’n klein formaat, respectabel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.