economie Premium Corner

Wie zitten achter agressieve advertenties op internet?

06 april 2017Leestijd: 2 minuten

Dit kan u ook interesseren: ‘Autodieven Zullen Dit Apparaatje Haten’. ‘Mensen Geboren Tussen 1941 en 1981 Komen in Aanmerking voor Hoog Betaalde Enquêtes.’ ‘Vier Vluchtelingen Winnen 175 Miljoen euro in Loterij.’ De toon is sensationeel, het taalgebruik erbarmelijk en de websites waar de links je laten terechtkomen, zien er niet uit. Vaak proberen ze je op opzichtige wijze iets te verkopen. Wie zit er achter deze agressieve reclames die je onder veel websites op internet aantreft?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.