#Handige gadgets Premium Corner

Overal 3D-films maken met smartphone

08 maart 2017Leestijd: 2 minuten

Hebbeding:

Over een paar jaar zitten 3D-camera’s waarschijnlijk in elke smartphone, nu moet je ze nog even los kopen. Zoals de iO van het Franse bedrijf Giroptic. Klik hem vast in de oplaadpoort van je iPhone of iPad en je kunt 360 graden-­foto’s en -video’s maken en vervolgens naar YouTube of Facebook streamen – live, als je dat wilt. De filmpjes zijn het best terug te kijken met een 3D-bril.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.