#Belastingen Premium Corner

Hierop moet u letten als u belastingaangifte doet

03 maart 2017Leestijd: 7 minuten

Er is geen ontkomen aan: miljoenen burgers vullen de komende weken de belastingaangifte in. Kunt u de schade nog beperken? En, vooral, welke lessen vallen er te trekken uit de aangifte?

De jaarlijkse belastingaangifte is voor de meeste mensen een bombardement van voldongen feiten. De belangrijkste gegevens heeft de alwetende fiscus al voor u ingevuld. Daarover jokken heeft geen zin.

Waar het anno 2017 vooral op aan komt is geen belastingvoordelen te laten liggen en – bij fiscale partners – inkomsten onderling slim te verdelen. Natuurlijk zijn er bijzondere situaties – ziekte, echtscheiding, de aanschaf van een huis, het verlies van werk, het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd – die om extra alertheid vragen, vooral omdat de fiscale regels vaak ontzettend complex zijn.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.