#Handige gadgets Premium Corner

Android én iPhone: twee telefoons in één

22 maart 2017Leestijd: 2 minuten

Hebbeding: Twee telefoons in één

Voor wie echt niet kan kiezen: de Eye is een smartphonehoesje voor iPhones waarin een Android-telefoon is ingebouwd. Met de – wel wat grote – hoes kun je aan de ene kant je iPhone gebruiken. Draai je toestel en je ziet het Android-scherm. Je kunt ook selfies maken met de HD-camera aan de achterkant van de telefoon. Dit is een Kickstarterproject, dus levering is niet gegarandeerd.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.