economie Premium Corner

Te koop: landelijk en modern landhuis in Heesch

02 februari 2017

Aan een doodlopende, landelijke weg in Heesch staat een landhuis met bijgebouw in dezelfde stijl. Fred (62) en Gerda (61) Hoogendoorn lieten deze twee panden met rieten dak bouwen in 2002, op de plek waar eerder een oude langgevelboerderij stond met varkensstallen. Totale kosten voor de kavel, de sloop en de nieuwbouw: 1.500.000 euro.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.